"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG SILA KLIK VIEW WEB VERSION JIKA ANDA MENGGUNAKAN MOBILE DAN TAK DAPAT MELIHAT GAMBAR, PAPARAN TERBAIK ADALAH MENGUNAKAN PC "

PETA LOKASI

PETA LOKASI
PETA KE LOKASI

Tuesday, 7 November 2017

Urut tradisional lelaki berdekata KualaPilah dan Rembau

Untuk lelaki saja.

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. Sebab ramai yang  tanya soalan sama yang sudah tertulis disini.

Whatsapp lebih senang. Tak jawab atau reply bermakna tengah sibuk atau belum sempat baca kerana sibuk agaknya. 

Encik Mat , Hp 012-2948937 ( jangan call Lewat malam atau awal pagi sebab time tidur )

Sekarang Berada di sempadan antara kuala pilah dan rembau dari 8hb hingga 13hb november bulan 11 2017 sahaja. Selepas tarikh tesebut akan berada di kl.

Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular,  paling ramai . Sebab atau puncanya banyak. Antaranya...

-Pernah jatuh, kemalangan dan sebagainya
-Kesilapan mengangkat benda berat
-Kerja berat
-Duduk terlalu lama (kerja)
-Berdiri terlalu lama (kerja)
-Habit duduk, baring di posisi / kedudukan / posture yang salah dalam janga masa lama
-Secara tiba2
-Selepas bangun tidur/ salah bantal
-Tengah mandi
-dan lain2 lagi

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.